losfmradio

Begonnen als een grap en nu uitgelopen naar een heus radio station. Met de jeugd aan het roer blijft de toekomst van de piraten stations.

hoogvliegersdagen

Met Stichting Hoogvliegers kan je zelf piloot worden. Je gelooft het niet? Echt wel. Het gaat zo. Samen met een echte piloot ga je de lucht in. En als die piloot vindt dat jij het kan, dan mag je soms zelf een stukje vliegen.

happyfeetbeilen

Onze voeten dragen ons hele gewicht bij elke stap die we zetten en zelfs drie maal het gewicht bij een rondje hardlopen. Als u uw voeten gezond wilt houden of van uw klachten af wilt, kijk dan eens rond op deze site.

lightbeams

Het adres voor: Het verzorgen van een drive-in discoshow voor uw dorpsfeest, schoolfeest, camping, bruiloft of bedrijfsfeest compleet met enthousiaste dj, geluidsinstallatie en geweldige laser/lichtshow, een groot feest!

kloosterfinancieeladvies

Ons jong nieuw advieskantoor helpt consumenten en bedrijven in Friesland op het gebied van hypotheekadvies, verzekeringen, budgetbeheer en fiscaal terrein. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring en een no nonsense instelling.

bijlessenexact

Bijlessenexact geeft bijles en examentraining in wiskunde, natuurkunde en scheikunde aan middelbare scholieren, studenten en andere belangstellenden. Er wordt gewerkt met een bevoegde en ervaren docent. Deze docent geeft optimale persoonlijke aandacht aan de individuele leerling.

camping boszicht

Kampeerboerderij Boszicht ligt gelegen in het mooie Drenthe aan het nationaal Park het ”Dwingelderveld” met haar vele wandel, fiets en excursie mogelijkheden in de bossen. Op het terrein zijn 2 grote sportvelden met o.a volleybalnet, voetbaldoelen een pas gerenoveerde speeltuin met een aparte kabelbaan, zwembad met apart peuter bad en een tafeltennistafel.